Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران معاون امور بندری و اقتصادی بندر امیر آباد گفت: حجم عملیات ریلی در بندر امیرآباد طی ۳ ماهه سوم امسال به عنوان تنها بندر متصل به شبکه راه آهن سراسری کشور ۸ هزار و ۳۸۴ تن است.

محمد صادق رنگ آور صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد اداره سرمایه گذاری و امور منطقه ویژه در سه ماه گذشته اظهار کرد:  صدور ۴ مورد مجوز احداث سیلوی غلات و مخازن روغن خوراکی توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی به ارزش ۶۶۰ میلیارد ریال در اراضی پشتیبانی بندرامیرآباد از جمله این اقدامات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بندر امیرآباد پایلوت غلات شمال کشور و قابلیت بالایی را در تخلیه و بارگیری کالاهای فله ای دارا است، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های مدون هزار و ۱۴۸ TEU کالاهای کانتینری در پاییز امسال در بندر امیرآباد تخلیه و بارگیری شده است.

معاون بندری و امور اقتصادی بندر امیر آباد با اشاره به بررسی طرح‌های سرمایه گذاری  ۳ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریالی دیگر بخش خصوصی در زمینه‌های غلات، روغن سویا و خوراک دام و طیور اشاره کرد و گفت: با عملیاتی شدن این طرح‌ها میزان کل سرمایه گذاری بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد به ۱۷ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال خواهد رسید.

رنگ آور با تاکید بر ارتقاء و ترویج جایگاه بنادر به‌عنوان مولفه کلیدی توسعه صنعتی، تجاری و سرمایه گذاری استان از تعیین و تکلیف ۷ مورد از پروژه‌های سرمایه گذاری دارای تاخیر در دوره ساخت و ساز، بازنگری ۶ مورد از قراردادهای سرمایه گذاری و  برگزاری ۱۶ نشست مشترک با سرمایه گذاران به منظور رفع چالش‌ها و  بهبود شرایط کسب و کار در بندر امیرآباد خبر داد.

وی همچنین به طرح‌های مطالعاتی در دست اقدام در معاونت بندری و امور اقتصادی از قبیل مطالعه و تدوین منشور پروژه مربوط به آب شیرین کن، خط لوله روغن خوراکی و پایش ضایعات کشتی اشاره کرد و افزود: در حال رایزنی با سازمان بنادر و دریانوردی برای اختصاص اراضی جهت افزایش ظرفیت نگهداری غلات با توجه به استقبال زیاد سرمایه گذاران دراحداث سیلو و انبارهای مسقف هستیم.

معاون بندری و امور اقتصادی بندر امیر آباد با بیان اینکه اغلب فعالیت‌های بندری الکترونیکی شده است، خاطرنشان کرد: در ۳ ماهه سوم امسال ۱۵ مورد بررسی، صدور، تغییرات پروانه شرکت‌های متقاضی فعالیت و تایید عملکرد شرکت‌های فعال در بندر امیرآباد در سامانه " امور کارگزاران دریایی و بندری " به ثبت رسیده است. 

رنگ آور با اشاره به اینکه در ۳ ماه سوم سال جاری تمامی شاخص‌های اقتصادی، بازرگانی و سرمایه گذاری این بندر از رشد قابل ملاحظه‌ای برخوردار بوده است، تصریح کرد: تخلیه و بارگیری کالا در پاییز امسال یک میلیون و ۲۷ هزار و ۶۵۶ تن کالا بوده که از این میزان ۹۵۰ هزار و ۴۱۸ تن مربوط به تخلیه و ۷۷ هزار و ۲۳۸ تن دیگر به بارگیری اختصاص داشته است.

وی یادآور شد: میزان رشد تمام شاخص‌های تعریف شده در تخلیه و بارگیری کالا نسبت به مدت مشابه سال قبل به طور میانگین ۸۹ درصد بوده که  صادرات کالا با رشد ۷۰ درصدی، ورود موقت کالا با رشد ۱۶۰ درصدی، عملیات کانتینری کالا با رشد ۸۵ درصدی و حمل ریلی کالا با رشد ۵۷ درصدی سهم عمده‌ای را در ثبت این رکورد بی‌نظیر داشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۳۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار امیر دریادار سیاری درباره تلاش «دشمنان» برای «کنترل اذهان جوانان ایران»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر دریادار حبیب الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده جمهوری اسلامی ایران، در آیین اختتامیه دوره توانمندسازی اساتید، معلمان و مربیان عقیدتی سیاسی ارتش که صبح امروز (پنجشنبه) در مرکز آموزش بصیرت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در شهر مشهد مقدس برگزار شد، ضمن گرامیداشت ۱۲ اردیبهشت ماه و روز معلم و همچنین روز خلیج فارس و اهمیت آن در تاریخ ایران گفت: نام گذاری این روز مصادف با اخراج پرتغالی های استعمارگر از تنگه هرمز است.

بنابر گزارش ایلنا، وی با بیان اینکه حضور قدرت های خارجی در منطقه خلیج فارس نشان از اهمیت ویژه این منطقه است، گفت: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است و از همین رو هرکس که بتواند بر دریا حکمرانی کند، می‌تواند زندگی مردم را کنترل کند.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: قدرت های استعماری و به‌ویژه انگلستان با تخریب بنادر ایران و تبدیل آن به زمین سوخته سعی داشتند تا دسترسی ایران به آب های آزاد را محدود کنند و این موضوع نماد عینی تزریق فرهنگ استکباری بیگانه برای جلوگیری از رشد و پیشرفت ایران بود.

امیر دریادار سیاری با اشاره به لزوم تبیین خسارت های وارد شده از سوی استعمارگران به ایران به‌وسیله اساتید و معلمان گفت: اهمیت ویژه کار معلمان معارف دینی و قرآنی همین است که با استفاده از فرهنگ قرآنی به پرورش فکری تصمیم سازان و تصمیم گیران آینده ما کمک کنند تا آنان بتوانند خطرات ناشی از نفوذ فرهنگ های بیگانه و استعمارگر را بشناسند و در مقابل این جنگ نرم به مبارزه بپردازند.

وی در ادامه با اشاره به شخصیت ممتاز شهید عالی قدر استاد مطهری عنوان کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) شهید مطهری انسانی زمان شناس بود که با شناسایی نیازها، در جهت رفع آنها با اخلاص فکر می‌کرد، می‌نوشت و تلاش می‌کرد و به همین دلیل شهید مطهری نقش مهمی در تربیت و پرورش آینده‌سازان ایران داشت.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی در یک سازمان گفت: مهم ترین دارایی هر سازمانی سرمایه انسانی آن است؛ چراکه سرمایه انسانی در زمان حاضر می تواند باعث رشد و تعالی سازمان شود.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: در راستای پروش سرمایه انسانی اثرگذار در یک سازمان، بحث تعلیم و تربیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در واقع می توان گفت برای داشتن سرمایه های انسانی کارآمد باید اساتید و معلمان توانمندی داشت که آنان را آموزش دهند.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه ظهور تکنولوژی های نوین ارتباطی و به ویژه فضای مجازی کنترل اذهان مردم را در اختیار دشمنان قرار داده است، گفت: یکی از مهم ترین اهداف جنگ ترکیبی دشمنان، کنترل اذهان مردم و به ویژه جوانان و آینده سازان ایران در راستای تغییر ارزش ها و باور های آنان است که منجر به تغییر افکار و در نهایت تغییر رفتار آنان شود.

وی با اشاره به نقش معارف قرآنی و دینی و اساتید این حوزه در مواجه با جنگ نرم و ترکیبی دشمن گفت: یکی از وظایف مهم اساتید این حوزه ممانعت از تغییر ارزش ها و باورهای جوانان عزیز کشورمان از طریق تبیین دقیق معارف قرآنی و دینی و دعوت به تدبر در آیات قرآن کریم است.

امیر دریادار سیاری در پایان گفت: امروز یکی از نیاز های اصلی ما این است که به موضوع تعلیم و پرورش جوانان اهمیت بیشتری دهیم تا در نبرد های آینده و در مقابله با فرهنگ های استکباری دست برتر را داشته باشیم.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902147

دیگر خبرها

  • مقاومت بحرین از حمله دوم به بندر ایلات اشغالی خبر داد
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • سفر امیر عبداللهیان به گامبیا
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • هشدار امیر دریادار سیاری درباره تلاش «دشمنان» برای «کنترل اذهان جوانان ایران»
  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی