Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول مشتاقیان رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان میبد در گفت و گو با  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، با بیان اینکه بانوان کارآفرین در سطح شهرستان میبد در حال اشتغال در زمینه‌های مختلف صنایع دستی هستند، گفت: آب انبار امیر آباد با همکاری شرکت تعاونی بانوان شهرستان میبد و با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان به پاتوق صنایع دستی بانوان تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این مکان تنها جایگاهی است که بانوان شهرستان میبد به صورت دائمی می‌توانند محصولات و صنایع دستی خود را تولید و در همان مکان بدون واسطه عرضه کنند.

مشتاقیان با اشاره به مرمت و بازسازی آب انبار امیر آباد در شهرستان میبد، ادامه داد: آخرین آب انباری که درحال حاضر در شهرستان میبد درحال مرمت و بازسازی است آب انبار امیر آباد است که یک مجموعه تاریخی و بی نظیر در شهرکهن میبد است.

او اظهار داشت: مرمت این بنا شامل استحکام بخشی، نماسازی، کف سازی و دیوار چینی است که نزدیک به شش ماه است که در حال بازسازی است.

رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان میبد اظهار داشت: آب انبار امیر آباد دارای سه بادگیری دوسویه و گنبد آجری است که به صورت خفته و راسته، تزیین شده که قسمتی از ازاره‌های بادگیر، آجری و بقیه خشت است.

او همچنین از اقامت موقت مسافران و گردشگران در بخش‌های دیگر این مجموعه خبر داد و گفت: این مجموعه بخشی از تاریخ شهرستان میبد در دوره قاجار است که در سال ۸۲ به ثبت میراث ملی کشور رسیده است که زیباترین محل اقامت موقت مسافران و رهگذران در این مجموعه تاریخی می‌تواند باشد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع دستی اشتغالزایی شهرستان میبد صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال 1403 ایجاد شد.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

انتهای پیام/ 

 

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • عکسی نایاب از شیوه حمل و نقل جنازه مردم در دوره قاجار
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • تصویری نایاب از شیوه حمل جنازه در دوره قاجار + عکس
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه