Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساکنان منطقه امیر آباد فاز دو شهرستان آبادان از نبود آسفالت و فوران روزمره‌ی فاضلاب در خیابان‌ها به و تبعیض به ستوه آمده‌اند و از رسانه‌ها انتظار دارند آنها را با مشکلات و بی تدبیری‌ها تنها نگذارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، آبادان شهری پر آوازه است که در حوزه‌های مختلف در کشور مطرح است، از زمینه‌های فرهنگی و دفاع مقدس تا صنعتی و تجارت خارجی و ورزشی و سایر ابعاد دارای اهمیت و برجستگی که از گذشته زبانزد خاص و عام بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما امروزه شهروندان از برخی مشکلات این شهرستان درباره موضوعات اولیه شهری در این شهرستان گلایه دارند. اخیرا تعدادی از مخاطبان خبرگزاری تسنیم در تماس‌هایی از برخی رویدادهای این شهرستان ابراز گلایه کرده و خواستار رسانه‌ای شدن آنان شدند. شاید استاندار جدید خوزستان این موضوع را جزء اولویت‌های خود تعریف کند.

ساکنان منطقه امیر آباد فاز دو آبادان از نبود آسفالت و فوران فاضلاب در خیابان ها به ستوه آمده‌اند.

آرش اشتهاریان از ساکنان منطقه امیر آباد آبادان از مشکلات 10 ساله این منطقه به خبرنگار ما گفت: منطقه امیر آباد بیش از 10 سال با مشکلات ناشی از عدم آسفالت خیابان ها و نبود شبکه آب های سطحی و در نتیجه فشار به شبکه آب و فاضلاب و طغیان آن دست و پنجه نرم می‌کند. 

وی افزود: منطقه امیر آباد با بیش از 70 خیابان و معبر بیش از 10 سال در این وضعیت به سر می‌برد 

شهرداری کمبود اعتبارات، عدم دریافت حق آلایندگی، نبود قیر و فرسودگی انشعابات آب را عمده دلایل اصلی آسفالت نکردن خیابان های منطقه امیر آبادِ شهرستان آبادان عنوان می‌کند.

اشتهاریان عنوان کرد:توسعه فاضلاب بر عهدی سازمان آب و فاضلاب است این در حالی است که در حالت عادی شاهد فوران آب فاضلاب در خیابان های منطقه هستیم چه برسد به وضعیت روز‌های بارانی و نبود شبکه آب های سطحی که خود داستان دیگری است.

وی افزود: چندی پیش در تاریخ 13 دی 1399 منطقه آزاد اروند با انعقاد تفاهم نامه‌ای با قرارگاه خاتم النبیا جهت بهسازی منعقد کردند و تا امروز نیروهای قرارگاه در منطقه امیرآباد فاز 2 حضور پیدا نکرده اند و سپاه در حال حاضر در منطقه ذوالفقاری آبادان در حال کار است.

مریم جلیل زاده از ساکنان این منطقه به تبعیض موجود اشاره کرد و گفت: بیش از 10 سال منطقه امیر آباد در وضعیتی شبیه به روستا به سر می برد مشاهده تبعیض از طرف مقامات شهرداری بر درد و گلمندی مردم منطقه می افزاید.

وی به یکی از نمونه های تبعیض در منطقه امیر آباد آبادان اشاره کرد و گفت: چندی پیش یکی از مقامات شهرداری که خود او یکی از ساکنین منطقه است در همسایگی مردمِ گله‌مند از وضعیت موجود با آسفالت کردن جلوی درب منزل خود و بر خشم ودرد‌مندی همسایگان افزود.

معصومه شریفی یکی دیگر از ساکنین این منطقه گفت: این منطقه بیش از 10 سال در این وضعیت اسفناک است بوی‌ فاضلاب فوران کرده در خیابان های منطقه به خودی خود آسایش و آرامش ساکنین را گرفته است تا چند دقیقه پنجره را باز کنیم بوی تعفن فاضلاب امانمان را می‌گیرد تا کی باید تحمل کنیم؟ اینجا دست کمی از روستا ندارد بلکه صد رحمت به روستا !

در ادامه پیگیری مشکلات مردم به سراغ امام جمعه آبادان رفتیم. وی در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: شهرداری در حال تلاش برای پیشروی در کارها است و زیر ساخت‌های لازم را دارد اما کمبود اعتبارات و نبود قیر در بازار با وجود شرکت تولید کننده قیر در آبادان از موانع توقف عملیات آسفالت در این منطقه است.

حجت الاسلام ابراهیمی پور با اشاره به دلایل نبود قیر با وجود شرکت تولید کننده قیر در آبادان گفت: با وجود شرکت پاسارگاد در آبادان با کمبود قیر مواجه هستیم زیرا این شرکت وارد بورس شده و حتی اگر در زمینه اعتبارات هم مشکلی نداشتیم نمی توانستیم خریداری کنیم.

با وجود پیگیری ها و تلاش‌های خبرنگار ما شهردار آبادان و معاون عمرانی او پاسخگوی تماس‌های تلفنی خبرنگار ما نبودند.

امضای تفاهم نامه برای توسعه شبکه فاضلاب در شهرها و روستاهای خوزستانرای اعتماد هیئت وزیران به سلیمانی دشتکی برای استانداری خوزستاننابودی میراث فرهنگی ایران‌| تیشه مالکان جدید بر خانه "احمد محمود‌" / ‌"دریا دیگر برای همیشه آرام شد" + فیلم

گزارش از سیده مریم علوی محمدی

انتهای پیام/331/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عوارض آلایندگی محیط زیست عوارض آلایندگی محیط زیست منطقه امیر آباد خیابان ها بیش از 10 سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به فعالیت ۱۰۰ دستگاه تانکر برای جمع‌آوری آب‌های سطحی گفت: مشکلات نقاط بحرانی بارندگی گذشته احصا و تا حدودی رفع شده‌اند علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

علی شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از خوزستان اظهار کرد: با توجه پیش‌بینی صورت گرفته برای بارندگی از ۲۴ ساعت قبل آمادگی لازم برای مقابله و جمع‌آوری آب‌های سطحی را داشته‌ایم و همه‌ی مناطق و سازمان‌های شهرداری در حالت آماده‌باش قرار گرفتند و با آغاز بارندگی به همراه دستگاه‌های معین اقدامات خود را در سطح شهر شروع کردند.

وی افزود: تا کنون آب‌گرفتگی خاصی صورت نگرفته جز در خیابان‌هایی که از قبل برای خروج آب پیش‌بینی شده بودند، از آنجایی که در محلات آب را از یک خیابان خارج می‌کنیم تجمع آب در آن خیابان طبیعی است با این حال در تلاش هستیم که کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد نشود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های گذشته خیابان‌هایی که احتمال تجمع آب‌های سطحی در آن‌ها وجود داشت شناسایی شدند و تیم‌های عملیاتی شهرداری در این محل‌ها از ۲۴ ساعت قبل مستقر و آماده بودند.

شمس با اشاره به اینکه اگر بارندگی به همین ترتیب باشد مشکلی خاصی ایجاد نمی‌شود، توضیح داد: نقاط بحرانی بارندگی‌های گذشته مانند شهرک اهواز، ملاشیه و معین زاده شناسایی و مشکلات آن‌ها احصا و سعی شد برای بارندگی فعلی رفع شود، امیدوارم در بارندگی امروز مشکلی برای شهروندان این مناطق ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: برای جمع آوری آب‌های سطحی علاوه بر پمپ‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ موجود، یکصد دستگاه تانکر برای دفع آب‌های سطحی در هشت منطقه شهرداری اهواز پیش‌بینی شده و در حال فعالیت هستند، علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

کد خبر 750142

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • دریچه‌های فاضلاب خیابان ادهم اهواز و دردسر‌های آن برای رانندگان به روایت فیلم
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • وضعیت سیلابی خیابان‌ها و معابر شهر روانسر
  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • در کشور کفر خوانندگان و رقاصان هم بیدار شدند اما برخی اساتید کشورمان بی‌تفاوت بودند
  • امیر نصیرزاده: وضعیت دانشگاه‌های آمریکا نشان می‌دهد بیداری بزرگی رخ داده است