Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در نشست وزیران خارجه کشورهای ساحلی خزر گفت: تجارت و حمل و نقل عامل رونق و پیشرفت کشورهای حاشیه خزر است.

 تارنمای اورینت با اعلام این مطلب نوشت: وزیر امور خارجه ایران در نشست وزیران در عشق آباد همچنین بر اهمیت توافق بر سر خطوط مبدا تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گذشت چهار سال از امضای کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر، گام های مهمی برای حرکت به جلو برداشته شده است اما مسائلی همچون تعیین حدود مناطق آبی، بستر دریا و زیر بستر دریای خزر همچنان حل نشده باقی مانده است.

کارگروهی از مقامات عالی رتبه برای تهیه پیش نویس توافق خطوط مبدا مستقیم ایجاد شد و تاکنون چهار نشست برای نهایی کردن این سند برگزار کرده است.

به طور کلی، امیر عبداللهیان بر گسترش همکاری های پنج جانبه در دریای خزر و در چارچوب اجرای کنوانسیون خزر اشاره کرد که هدف از آن توجه به منافع همه کشورهای حاشیه خزر است و این کشورها صرفا باید از این همکاری بهره مند بگیرند.

وزیر امور خارجه ایران گفت، تجارت و حمل و نقل که مورد توجه ویژه در نشست وزیران قرار گرفت عامل محرکه رشد، رونق و پیشرفت کشورهای خزر است.

به گزارش ایرنا، عشق آباد پایتخت ترکمنستان امروز (۸ تیر) میزبان ششمین اجلاس سران کشورهای حاشیه خزر است و جمهوری اسلامی ایران نیز به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های ساحلی خزر و به عنوان کلیدی ترین مسیر دسترسی همسایگان ساحلی این دریا به آبهای آزاد، در عالی ترین سطح در این نشست منطقه ای شرکت می کند.

سران کشورهای ساحلی دریای خزر شامل جمهوری اسلامی ایران، روسیه، قزاقستان، جمهوری آذربایجان و ترکمنستان بار دیگر و این بار در عشق آباد گردهم می آیند و به همین منظور،  آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» امروز در رأس هیأتی عالی رتبه از مقامات سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در این نشست، عازم ترکمنستان شد.

آیت الله رئیسی در این سفر علاوه بر شرکت و سخنرانی در اجلاس یاد شده، در حاشیه این نشست با همتایان خود دیدار و گفت وگو خواهد کرد.

نشست سران کشورهای ساحلی خزر نخستین‌ بار به پیشنهاد «صفرمراد نیازف» رئیس جمهوری وقت ترکمنستان و با هدف تعیین رژیم حقوقی دریای خزر و با حضور رؤسای جمهور وقت ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان در اردیبهشت ۱۳۸۱ در عشق آباد برگزار شد. تهران نیز در ۲۴ مهر ۱۳۸۶ میزبان دور دوم این اجلاس بود.


انتهای پیام/


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کشورهای حاشیه خزر دریای خزر عشق آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۹۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است

رئیس کل گمرک عراق با اشاره به بازدید خود از ششمین نمایشگاه ایران اکسپو و مشاهده دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)، تاکید کرد: آی‌هیت، نماد افتخار و نشانگر پیشرفت همه جانبه علمی‌ و فناوری ایران است و دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی نیز قابل تقدیر است.

به گزارش ایسنا، حسن حمود حسانی، مشاور وزیر مالیه و رئیس کل گمرک عراق با ابراز خرسندی از حضور در آی‌هیت اظهار کرد: کالاهایی که در خانه نوآوری و فناوری ایران به نمایش گذاشته شده از سطح تکنولوژی بالایی برخوردار هستند.

وی با اشاره به پیشرفت چشم‌گیر بخش خصوصی جمهوری اسلامی ایران، افزود: به نظر من آی‌هیت نماد افتخار ایرانیان است و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را در تمام زمینه‌های علمی‌ و فناوری نشان ‌می‌دهد.

حسانی تصریح کرد: دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است. این شرکت‌ها با کمک نیروی انسانی دانش‌آموخته دانشگاهی، دانش را به فناوری (محصول یا خدمات) و در نتیجه ثروت تبدیل کرده‌اند.

به گفته وی، ارتقای کیفیت و کاهش قیمت محصولات دانش‌بنیان ایرانی در مقایسه با نمونه‌های خارجی بسیار ارزشمند است و سبب شکل‌گیری اتفاقات خوبی برای ایران خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی
  • سفر هیأت تجاری و اقتصادی ترکمنستان به افغانستان
  • سفر امیر عبداللهیان به گامبیا
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور